PROGRAM

Marti, 5 noiembrie 2019, Hotel Radisson Blu

08.30 - 09.30  Inregistrarea participantilor

09.30 - 10.15   Demonstratie culinara

  • Ovidiu Tarbuc , Head Chef, Restaurant Arogant

10.15 - 11.15    Seminar "Allergen free" - O provocare in bucatarie: Este pregatita piata locala sa raspunda nevoilor consumatorilor cu alergii?

  • Gabriela Berechet, Expert in gastronomie si tehnologii alimentare

  • Dr. Mihaela Bilic, Medic primar diabet si boli de nutritie

  • Nicolae Lica, Executive Chef, JW Marriott Bucharest Grand Hotel

  • Dr. Claudia Adriana Nicolae, Medic alergolog & Presedinte Asociatia Romana de Educatie in Alergii

11.15 - 11.45    Pauza de cafea

11.45 - 12.30   Demonstratie culinara

  • Nico Lontras, Chef & Consultant, Rare Foods Services

12.30 - 13.15   Demonstratie culinara

  • Alin Barabancea, Head Chef, Fior di Latte

13.15 - 14.15   Pranz in restaurantul hotelului

14.15 - 15.15   Seminar "Chef Style" - Confesiuni culinare: Cum ajungi sa-ti definesti propriul stil si ce tip de experiente te ajuta sa evoluezi?

  • Radu Ionescu, Founder si Head Chef, Kaiamo

  • Catalin Petrescu, Executive Chef, Nuba si Argentine Steak & Sushi

  • Bogdan Alexandrescu (Chef Dexter)

15.15 - 16.00   Demonstratie culinara

  • Jakob Hausmann, Executive Chef & Proprietar, Mica Elvetie

16.00 - 16.45   Demonstratie culinara - 4-hands demo

  • Oana Coanta, Head Chef, Bistro de l'Arte

  • Mihai Toader, Chef Fragmente

16.45 - 17.00   Inchiderea evenimentului

© 2018 by Top Culinary Trends. Copyright Trends HRB