Restaurant Joseph

Chef JOSEPH HADAD

 

Nascut pe 7 decembrie 1959, in Ierusalim, dintr-o familie cu traditie in gastronomie, cu mama de origine marocana si tatal tunisian, Chef Joseph Hadad este astazi unul dintre cei mai apreciati bucatari din Romania.

In ultimii 35 de ani, Joseph s-a dedicat exclusiv pasiunii sale, talentul sau fiind remarcat deopotriva de colegi, dar si de clienti in diverse locuri faimoase din intreaga lume: Kempinski Hotel in Germania, Ritz-Carlton Hotel in Boston, Savoy Hotel in Londra, Restaurantele Michelin in Paris si multe altele.

Joseph detine secretele a peste 2000 de retete sofisticate si, ca star al bucatariei internationale, a avut oportunitatea sa creeze adevarate show-uri culinare pentru celebritati mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei sau Printul de Lichtenstein.

In anul 1997 Joseph Hadad vine in Romania, ca executive-chef la Restaurantul Casa Vernescu din Bucuresti, unde imprima stilul de „gourmet cuisine” timp de 14 ani. Din 2013, isi deschide propriul restaurant care ii poarte numele – Joseph by Joseph Hadad, astazi unul dintre cele mai apreciate din Romania, pretuit si premiat de catre specialistii din industrie si mass-media, dar mai ales de clienti.

© 2018 by Top Culinary Trends. Copyright Trends HRB