EDITIA 2018

GASTRONOMIA 2.0

Inspiratie. Creativitate. Pasiune.

Top Culinary Trends ofera profesionistilor dornici sa se dezvolte si sa fie la curent cu ultimele tendinte o zi plina de informatii aplicabile, menite sa duca gastronomia la un nou nivel.

 

Editia din acest an pune in discutie modalitatile prin care gastronomia romaneasca poate atinge exigentele moderne reinterpretand preparate traditionale, dar si modul in care meniul poate face diferenta.

 

Demonstratiile, sfaturile si trucurile impartasite de bucatari de renume vor fi sarea si piperul evenimentului. Dezbateri care aprofundeaza subiectele momentului vor fi purtate in cadrul seminariilor pe teme de mare interes.

INVITAT SPECIAL

Marike van Beurden

Pastry Chef

Inca de la prima editie, Top Culinary Trends, cea mai importanta conferinta dedicata gastronomiei si ospitalitatii, a stabilit noi repere in domeniu, prin demonstratiile culinare inedite si actualitatea temelor dezbatute.

Urmatoarele editii au insemnat o crestere semnificativa a numarului de participanti, fiind peste 400 de profesionisti prezenti la fiecare editie. Acestia au urmarit demonstratiile chefilor, dezbaterile despre trendurile in gastronomie, resurse umane, fiscalitate si legislatie, precum si prezentarile sustinute la standurile partenerilor din foaierul salii de conferinta, avand totodata nenumarate oportunitati de networking.

DEMONSTRATII CULINARE

Alex Petricean

Head Chef Maize

Nico Lontras

Consultant

Rare Foods Services

Ciprian Nicolescu

Consultant & Senior Lector Horeca School

Cristian Dumitru

Culinary Instructor

Horeca School Craiova

PREZENTARI

Meniul la granita dintre regula si creativitate

Restaurantul definit ca afacere profitabila fara rabat la calitate

Implementarea unor noi concepte gastronomice

Adi Hadean

Chef

Oana Coanta

Chef Manager

Bistro de l’Arte, Brasov

Stefan Popescu

Chef Consultant

SEMINAR "ÎN CĂUTAREA IDENTITĂȚII CULINARE"

Mircea Groza

Gastronom, cercetator al traditiilor bucatariei taranesti

Raluca Hritcu

Co-CEO

Gault & Millau Romania

Radu Dumitrescu

Owner & Chef

Voila Bistro

© 2018 by Top Culinary Trends. Copyright Trends HRB