DEMONSTRATII

Demonstratiile, sfaturile si trucurile impartasite de bucatari de renume
vor fi sarea si piperul evenimentului.

INVITAT SPECIAL
chef cu o stea Michelin la restaurantul Yunico din Bonn, Germania

Chef CHRISTIAN STURM-WILLMS

Castigatorul concursului "Bucatarul Anului 2013" Christian Sturm-Willms a avut un salt in cariera si de atunci a fost prezent in numeroase emisiuni televizate si reviste culinare. In anul 2015 a primit impreuna cu echipa sa de la restaurantul Yunico prima stea Michelin. Sturm-Willms prezinta in hotelul modern Kameha Grand un spectru vast al bucatariei euro-asiatice.

powered by
Senior lector în gastronomie, Restaurant Cezanne

Chef CEZAR MUNTEANU

Senior Lecturer in cadrul Academiei Americane a Ospitalitatii “AHA – Brasov”; Co-Fondator al Modern Academy of Culinary Arts, Romania Romania; Lectureur al Academiei Culinare “Exclusive” din Moscova, Chef-Rotisseur, Baillage de Roumanie,"Chaine de Rotisseurs"; Presedinte al Asociatiei "Chef Cezar - Stil de viata sanatos"; Chef al Restaurantului Cezanne by Cezar. A infiintat compania “Chef Cezar Munteanu Consulting”, care are ca misiune dezvoltarea solutiilor de maxima eficienta pentru intreaga gama de proiecte din industria ospitalitatii si crearea unei baze de garantare a  profitului pentru investori.

 

Restaurant Mulino Corbeanca si castigator Chefi la Cutite

Chef CRISTI SERB

Castigator al show-ului culinary “Chefi la Cutite”, Cristian Serb munceste ca bucatar si pune multa pasiune in ceea ce face, fiind incredintat ca menirea lui este sa faca bucatarie la cel mai inalt nivel.

 

Star Chefs

Chef NICO LONTRAS

 

Artisan Patissier - Chocolatier, Co-fondator Zobuian

Chef CIPRIAN ZOBUIAN

Si-a schimbat traseul profesional dupa 16 ani de experienta in bucatarie in hotelurile de top din Bucuresti, cat si pe diferite vase de croaziera, devenind, in timp, cu perseverenta, artisan patissier – chocolatier, doar pentru ca era nevoie, dupa cum el insusi spune. Anul acesta a inaugurat cofetaria Zobuian, Ciprian Zobuian, prin se adreseaza atat consumatorilor finali, cat si partenerilor din zona hotelurilor si restaurantelor.

 

Ramada Plaza Craiova 

Chef CIPRIAN NICOLESCU

“ADN-ul meu are amprenta in tot ce inseamna Food on the Edge“. Repatriat dupa 20 de ani petrecuti in marile bucatarii Europene si Statele Unite – de la vase de croaziera si mari Branduri hoteliere pana la bucatarii Micheline alaturi de chefi celebri care m-au modelat in spiritul ‘obsession for perfection‘. Am cautat in Romania o locatie care sa puna pe primul loc experienta oferita oaspetilor si unde sa existe orientare catre calitate. Am primit cu entuziasm oportunitatea de a ma alatura echipei Ramada Plaza Craiova. Astfel, am conditiile ideale pentru a pune in aplicare creativitatea mea culinara si cunostintele acumulate, adaptandu-le, in acelasi timp, la specificul pietei locale. Rolul meu in cadrul echipei este acela de a crea variatii inedite de meniuri, de a transforma ingredientele in preparate care sa impresioneze, menite sa cucereasca iubitorii de delicii fine.

 

© 2018 by Top Culinary Trends. Copyright Trends HRB